Tosty z wątróbką i boczkiem

Tosty z wątróbką i boczkiem

Pyszne tosty możesz przyrządzać na wiele sposobów. Na lato proponujemy zrobić tosty na grillu.

Składniki:

Ilość: dla 4 osób

Czas przygotowania:25 min

  • wątróbki drobiowe, 200g,
  • pieczywo tostowe, 10 szt,
  • masło - 100g,
  • cebula - 1 szt,
  • boczek wędzony w plastrach - 200g,
  • rukola, 1 op.
  • Przyprawy KAMIS: Przyprawa do masła czosnkowego, Grzanki złociste Fit up!, Sos sałatkowy odświeżający 1 op.

Składniki:

Pieczywo tostowe posmaruj masłem wymieszanym z przyprawą "Grzanki złociste", zrumień lekko na grillu. Na tostach ułóż pokrojone w plastry wątróbki, cząstkę cebuli, całość zawiń w plastrach boczku. Zapiekaj na grillu 10 minut z każdej strony, podawaj na rucoli z sosem sałatkowym Kamis fit up!

Materiały prasowe

Zobacz też: