Kotleciki cielęce z ananasem

Kotleciki cielęce z ananasem

Kotleciki cielęce z ananasem upieczone na grillu tworzą niepowtarzalną kompozycję smaku.

Składniki:

Ilość: dla 4 osób

Czas przygotowania:25 min + czas marynowania

  • kotleciki cielęce z kostką, 4 szt.,
  • ananas, 1 szt.,
  • oliwa z oliwek, 2-3 łyżki,
  • Przyprawy KAMIS: Musztarda Dijon, 1 łyżka, Przyprawa do potraw z grilla Grill Klasyczny

Wykonanie:

Kotleciki cielęce lekko rozklepać, natrzeć przyprawą do potraw z grilla Grill klasyczny, posmarować oliwą wymieszaną z musztardą dijon. Odstawić w chłodne miejsce. Ananasa obrać pokroić na plastry, posmarować oliwą. Kotleciki piec ok. 15 minut, w połowie położyć na ruszcie plastry ananasa.

Materiały prasowe

Zobacz też: